Kuvagalleria

Tähtihetki

horoskooppimerkit  

Horoskooppimerkit, nuo ajattomat symbolit, tarjoavat ikkunan sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen. Jokainen tähtimerkki kertoo oman tarinansa. Ne inspiroivat minua luomaan teoksia, jotka heijastavat ihmisen ja luonnon monimuotoisuutta.

Eläinhahmot, symbolit ja tähtikuviot toimivat porttina mielikuvituksen maailmaan. Teosteni kuvaelementit ovat avaimia, jotka avaavat ovet kunkin horoskooppimerkin sielunmaisemaan.

Tähtihetki horoskooppimerkit teossarja koostuu 14:sta öljyvärimaalauksesta.

Värit ja muodot huokuvat elämää, tervetuloa tutustumaan.


Vedenkantaja Vesimies

Öljyväri kankaalle 92x73 cm 2023

Vedenkantaja, tuo salaperäinen neito, kätkee sisäänsä tulevaisuuden näkijän voiman. Hänen katseena suuntautuu eteenpäin, toiveenaan nähdä ihmiset onnellisina ja tasapainossa. Hän on kuin viisas suojeluenkeli, joka virkistää ihmiskuntaa ikuisella viisaudellaan.

Kuvittele hänet istumassa vesityrskeiden päällä, kuun loisteessa. Hänen kädessään lasikannu, josta hän kaataa elämän vettä - symboliikkaa siitä, miten hän jakaa tietoa ja viisautta kaikille. Hänen tehtävänsä on pitää huolta, että ihmiset löytävät onnen ja harmonian.

Vedenkantaja on kuin tarunomainen hahmo, joka kulkee rajamailla ja yhdistää maan ja veden elementit. Hänen viestinsä ovat syvällisiä ja aavistuksellisia. Hän muistuttaa meitä siitä, että elämässä on enemmän kuin vain näkyvä pinta - se on täynnä mysteeriä ja mahdollisuuksia.

Joten kun seuraavan kerran näet kuunloisteen tai kuulet veden solinan, muista Vedenkantaja ja hänen viestinsä. Ehkä hän haluaa muistuttaa sinua elämän arvokkuudesta ja siitä, että voimme kaikki jakaa viisautta toisillemme.Skorpioni ja tyttö

Öljyväri kankaalle 92x73cm 2024


Salaperäiset valon heijasteet tornitalojen pintaan kuvastaa alati muuttuvaa maailmaa.

Luonnon monimuotoisuuden ymmärtäminen ja arvostaminen on elintärkeää. Se on perusta, jolle kaikki elämä rakentuu, ja se tarjoaa meille paljon enemmän kuin pelkästään elintärkeitä resursseja. Se on myös inspiraation lähde. Jokainen teko luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi on askel kohti kestävämpää ja kukoistavampaa maailmaa.

Käärmeenkantaja

Öljyväri kankaalle 115x85 cm 2023

Kotkan voimakkaat siivet punaisella myrskyävällä taivaalla luonnehtii Käärmeenkantajan sisäistä voimaa ja olemusta. Vahvat kynnet turvaa käärmeen matkaa sen etsiessä elämän viisautta.


Käärmeenkantaja vetää puoleensa hyvää onnea, sattumuksia. Hänellä rauhan ja harmonian kaipuu ja kyky selvitä vaikeista ajoista. 

Mitä jos oletkin käärmeenkantaja?

Käärmeenkantaja horoskooppimerkki voisi olla 13 merkki.

Leijona

Öljyväri kankaalle 92x73cm 2023
Leijona istuu valtaistuimellaan ja nauttii huomiosta, ylellisyydestä ja kauneudesta ympärillään.
Kuninkaallinen ja ylväs olemus korostaa leijonan asemaa ja voimaa, sekä hänen kykyä hallita ja suojella muita. Auringon vertauskuva viittaa leijonan luontaiseen kykyyn loistaa ja inspiroida muita, samalla kun hän nauttii elämästään ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.
Skorpioni

Öljyväri kankaalle 92x73 cm 2023

Syvällä viidakon sydämessä, missä kuun heikko kajo tuskin läpäisee tiheän lehvistön, seisoo nainen - yhtä määrätietoinen, kuin itse luonto ympärillään. Hänen katseensa on intensiivinen, paljastaen sielun, joka on täynnä tahtoa ja intohimoa. 

Tämä nainen ei pelkää pimeyttä eikä tuntematonta, sillä hän kantaa suojelijansa  skorpionin turvaan. Se on hänen voimansa lähde, hänen salainen aseensa, joka ohjaa häntä läpi elämän haasteiden.
Värit ympärillä vivahtelevat tumman kastanjanruskeasta syvään punaiseen, heijastaen Skorpionin luonteen syvyyttä, terävää tehokkuutta ja päämäärätietoisuutta.
Maalauksen tunnelma on yhtä aikaa sekä salaperäinen että paljastava, mikä on linjassa Skorpionin mystisen luonteen kanssa.

Tämä teos ei ainoastaan kuvasta tähtimerkin piirteitä, vaan myös kutsuu katsojan tutkimaan omia syvällisiä tunteitaan ja ajatuksiaan, jotka maalaus saattaa herättää.Rapu

Öljyväri kankaalle 60x80 cm 2023

Rapu edustaakin olemassaolollaan ihmisen näkymätöntä puolta, jota Kuu heijastaa Auringon valoa silloin kun muuten on pimeää. Rapu on monipuolinen merkki, joka yhdistää herkkyyden, suojeluvaisuuden ja syvällisen tunne-elämän.

Neitsyt


Öljyväri kankaalle 100x80 cm 2023

Taulu, joka lähes sanelevasti kuvastaa neidon elämäntyyliä, vaatii ihanteelliset ympäristöolosuhteet jokaisessa kasvun vaiheessa, jotta puutarha voi kukoistaa täydessä loistossaan. Neidon määrätietoinen katse suuntautuu eteenpäin, kohti valoisaa tulevaisuutta. 

Hän tarttuu kauniisti ohueensa mekkoon ja huntuun, tuulen leikkiessä ympärillä.

Tämä taulu heijastaa neidon luonteenpiirteitä ja hänen pyrkimystään kohti kauneutta ja täydellisyyttä.

Kauris 

Öljyväri kankaalla 92x73 cm 2023
Vastavaloon heijastuva Kauris kuvastaa tasapainoista olemusta, joka johtuu ulospäin suuntautuneen ja sisäänpäin kääntyneen puolen tasapainosta. Kauriit osaavat arvostaa pieniä asioita elämässään ja ovat valmiita tekemään pyyteettömästi töitä saavuttaakseen omat päämääränsä.  He haluavat tehdä kaiken hyvin.


Härkä

Öljyväri kankaalle 60x38 vm 2024

Härkä kulkee hitaasti mutta päättäväisesti, ikään kuin se pitäisi jatkuvasti yhteyttä maahan. Sen selässä on nainen, joka katsoo kohti horisontin valoa. Naisen pitkät hiukset ja mekon helmat lepattavat tuulessa, luoden vaikutelman vapaudesta ja voimasta. Härän ilmeestä huokuu kiintymys ja uskollisuus, mikä korostaa sen luonteen syvyyttä ja sen kykyä olla luotettava ja vakaa ystävä. 

Tämä maalaus heijastaa härän luonteen parhaita puolia: vakautta, josta virtaa ehtymätöntä hyvää ympärillä oleville.
Kalat

Öljyväri kankaalle 73x92 cm 2023 

Veden alla, syvyyksien hiljaisuudessa, kalat tanssii valossa.
Ne liikkuvat sulavasti, kuin unelmat, veden pinnalla kimmeltävät tähtikartat.

Pisces tähtikuvio heijastuu kristallinkirkkaaseen veteen, luoden sillan taivaan ja meren välille. Kalojen pystöt piirtävät kaaria, ne kieputtavat kohti onnen ja toiveiden tähtiä. Aaltojen lempeä hyväily kantaa ne ylös, ylös, ikkunaan, joka avautuu suoraan taivaan syliin. Tähtien välke, kuin kuin hopeista tomua, leijailee alas, saaden kalat tanssimaan, pyörähtelemään onnen vallassa.

Tämä maailma, jossa toivo ja unelmat elävät, on paikka, jossa tähdet säteilevät. Jokainen välke, jokainen pyörähdys, kertoo tarinaa, kuinka onni löytyy, kun sydän on avoin ja mieli valmiina.Jousimies

Öljyväri kankaalle 115x85 vm 2023
Jousi kireällä valmiina suuntaamaan nuolet päämäärään ja pitämällä suunnan hän menestyy.
Liikunnallinen olemus metsän siimeksessä jousineen kertoo seikkailunhalusta.
Jousimies kaipaa elämäänsä jatkuvaa vaihtelua ja muutosta.
KAKSONEN

Öljyväri kankaalle 60x80 cm 2023

Heidän hiuksissaan kukoisti auringonkukat - toisella kirkkaankeltaiset, toisella jo hieman nuutuneet. He eivät jääneet koskaan toimettomiksi, vaan tarttuivat rohkeasti jokaiseen mahdollisuuteen, joka heidän eteensä avautui.

Taivas hehkui oranssin sävyissä, toinen neidoista ojensi kätensä toista kohti. Se oli ele, joka puhui enemmän kuin tuhat sanaa - se oli kutsu heidän yhteiseen tulevaisuuteen, missä voisivat jakaa unelmansa. Heidän ympärillään oli näkymätön verkko, joka kietoi heidät yhteen ja piti heidät turvassa maailman myrskyiltä. Se oli side, joka oli luotu ystävyydestä, luottamuksesta ja toivosta.  He astuivat yhdessä kohti uutta aamunkoittoa, tietäen, että niin kauan kun he pitävät toisiaan käsistä, mikään ei voisi heitä pysäyttää.
oinas


Öljyväri kankaalle 80x60 cm 2024


Kurtturuusuaidan takana, piilossa ei pysy voima. 

Sarvet vilahtaa, ne kertoo tarinaa, oinaan sankaruudesta ja rohkeudesta.

Rohkeus ja voima näkyy ja tuntuu kun Oinaan sarvet raivaa tiensä läpi esteiden.
Vaaka

Öljyväri kankaalle 92x73 cm 2023

Vaaka symboloi tasapainoa, harmoniaa ja  oikeudenmukaisuutta.

Yö vaihtuu päivään ja päivä yöhön. Tämä elementti kuvaa luonnollista tasapainoa ja jatkuvaa muutosta, joka on elämän ja universumin perusta. Se viittaa myös siihen, kuinka vastakohdat täydentävät toisiaan ja luovat kokonaisuuden.

Vesi ja tuli ovat elementtejä, jotka ovat usein vastakkaisia, mutta tässä ne yhdistyvät luomaan tasapainon. Se symbolisoi sisäistä voimaa ja kykyä pitää hallinnassa elämän vastakohtaisia voimia.

Vakaat kädet,  jotka kannattelevat vateja edustavat tasapainoista mielentilaa, jossa henkilö henkilö hallitsee tilanteita viisaasti. 

Kokonaisuutena taulu tutkii tasapainon ja harmonian teemoja. Se kutsuu katsojaa pohtimaan omaa paikkaansa maailmankaikkeudessa ja sitä kuinka hän voi löytää tasapainon omassa elämässään.